نکات کاربردی در اندروید 6

اگر شما در حال خواندن این مطلب هستید به احتمال قوی بدین معناست که شما از کاربران اندروید 6 (مارشمالو) می باشید که جمعیتی معادل دو درصد کاربرانی اندروید را شامل می شوند. بهرحال، شما از خواندن ادامه مطلب شگفت زده خواهید شد. با کوی دانش همراه شوید تا نکاتی کاربردی از اندروید 6 را با هم مرور کنیم...
در ادامه برای شما 9 نکته از اندروید 6 را آورده ایم که بسیار کاربردی هستند و جنبه نمایشی ندارند. حتی می توانیم بگوییم که برخی از آنها منحصر بفرد هستند.
1- فعال کردن تونر (میزان کننده) مخفی UI
تونر UI به شما قابلیت دسترسی به لیستی از تنظیماتِ رابط کاربری را می دهد. بعنوان مثال شما قادر خواهید بود که درصد باقیمانده باتری خود را در نواروضعیت مشاهده کنید ویا گزینه های موجود در quick access را مدیریت کنید. اما این منو بصورت پیش فرض مخفی می باشد زیرا ممکن است کاربر با تغییرات نامناسب باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای گوشی خود شود. اگر ریسک آنرا می پذیرید بصورت زیر عمل کنید تا این منوی مخفی ظاهر شود
◄ قسمت نوتیفیکیشن را دو مرتبه به پایین بکشید
◄ برای چند ثانیه انگشت خود را بر روی تنظیمات (چرخ دنده) نگه دارید. منوی مخفی می بایست در بخش تنظیمات (Settings) ظاهر شود!
2- دسترسی به دوربین با دوبار فشاردادن دکمه پاور
این قابلیت فقط در گوشی های نکسوس فعال می شود.
میانبر دوربین در صفحه قفل کار خود را در راه اندازی دوربین بخوبی انجام می دهد ولی یک راه سریعتر برای فعال کردن دوربین وجود دارد. اگر دوبار پشت سرهم دکمه پاور را فشار دهید، برنامه دوربین اجرا می شود. نیازی نیست که از صفحه قفل خارج شوید. در صورتیکه گوشی شما نکسوس نیست، سریعترین راه دسترسی به دوربین، فعال کردن آیکون دوربین در منوی Display در بخش Settings می باشد.
3- جستجوی سریع برنامه ها
نوبت بعدی که شما می خواهید بدنبال یک برنامه در بین تمامی برنامه های نصب شده بر روی گوشی بگردید، بصورت زیر عمل نمایید
◄ انگشت خود را بر روی نماد برنامه ها گذاشته و درهمان حالت نگه دارید. در اینحال علاوه بر دسترسی به صفحه برنامه ها یک پنل برای جستجو نیز در اختیار شما گذاشته می شود.
4- دسترسی به Google Now on Tap
Google Now on Tap یکی از قابلیت های بسیار خوب در اندروید 6 می باشد. این قابلیت با الگوریتم های پیشرفته خود به کاربران گوگل، اطلاعات بیشتری از هرآنچه بر روی صفحه مشاهده می کنند ارائه می دهد.
بعنوان مثال، تصور کنید که در حال خواندن مطلبی در مورد جورج کلونی هستید. Now on Tap به شما اطلاعاتی در مورد این هنرپیشه و فیلمهایی که بازی کرده خواهد داد. شما برای دسترسی به این قابلیت شگفت انگیز کافیست بر روی دکمه هوم فشرده و آنرا تا اجرای این الگوریتم نگه دارید و اصلاً هم تفاوتی نمی کند که شما در چه صفحه ای قرار دارید.
5- ترجمه آسان هر کلمه ای
اندروید 6 با یک «ابزار انتخاب متن» بسیار پیشرفته عرضه شده است. شما پیش از این قابلیت Copy و Paste را تجربه کرده اید اما شما می توانید با استفاده از این قابلیت کلمات را انتخاب و به درون برنامه ها انتقال دهید. برای مثال شما می توانید از این قابلیت برای ارسال یک کلمه به برنامه Google Translate استفاده و ترجمه آنرا بسرعت مشاهده کنید. صد البته، پیش از انجام اینکار می بایست برنامه Google Translate را نصب کرده باشید ویا با نصب برنامه ویکیپدیا می توانید با استفاده از قابلیت انتقال کلمه، بسرعت مطالبی در مورد این کلمه را از این دانشنامه عمومی استخراج کنید. البته خبر نه چندان خوب اینست که هنوز برنامه های زیادی نیستند که این قابلیت بر روی آنها کار کند لیکن همین برنامه های موجود هم بسیار کاربردی هستند.
6- انجام تنظیمات برنامه های پیش فرض
تنظیم برنامه های پیش فرض در اندروید 6 بسیار ساده تر شده است. شما می توانید مرورگر اینترنتیِ مورد علاقه خود ویا برنامه متنی و هر برنامه ای که تمایل دارید را بعنوان برنامه پیش فرض قرار دهید. برای اینکار بصورت زیر عمل کنید.
◄ وارد Settings شوید
◄ به Apps بروید
◄ بر روی آیکون چرخ دنده بزنید
◄ Default Apps را انتخاب کنید
7- فعال کردن چرخش صفحه در هوم اسکرین
اندروید 6 یک حالت Landscaoe برای صفحه هوم یا Home Screen دارد. اما می بایست آنرا فعال کنید تا بتوانید از آن استفاده کنید. برای فعال شدن آن :
◄ انگشت خود را بر روی یک بخش خالی در هوم اسکرین نگه داشته و درهمان حال نگه دارید.
◄ Settings را انتخاب کنید.
◄ گزینه Allow rotation در پایین منو وجود دارد. آنرا فعال کنید.
8- دسترسی به مرورگر پنهان فایلها
در اندروید 6 یک مرورگر فایل ساده وجود دارد. گرچه خیلی عالی نیست ولی بسیاری از امور عادی را بخوبی انجام می دهد. برای دسترسی به آن بصورت زیر عمل کنید:
◄ وارد Settings شوید
◄ به Storage & USB بروید
◄ گزینه Explore به شما اجازه مرور فایلهای درون گوشی را می دهد
9- مشاهده کارکرد لینک ها
اگر فردی برای شما یک لینک برای یک پستِ جالب در فیسبوک ارسال کرد، قطعا تمایل ندارید که با کلیک روی این لینک، مرورگر اینترنتی شما فعال شده تا به سایت فیسبوک وارد شوید بلکه تمایل دارید که برنامه فیسبوک بر روی گوشی شما اجرا شود و لینک از طریق این برنامه باز گردد. این حالت قطعاً حس بهتری دارد، اینطور نیست؟
◄ وارد Settings شوید
◄ به Apps بروید
◄ بر روی نماد چرخ دنده بزنید
◄ گزینه App links را انتخاب کنید
این گزینه به شما کمک می کند تا لینک های خروجی از گوشی را مدیریت کنید. اگر دوست دارید تا به کلیک بر روی لینکی که به سایت ویا دامین خاصی برنامه آن اجرا شود، تمام تنظیمات در این قسمت در اختیار شماست