جای دادن ِرمزگذاری داخلی مشابه iOS در Android L
قرار بر این است که نسخه بعدی آندروید به همراه ویژگی دیگری عرضه شود که علاقمندان به مباحث امنیتی را خوشحال خواهد کرد: یعنی رمزگذاری پیش فرض. معنای این خبر آنست که تلفن شما به دست هرکسی بیفتد- چه دزد باشد چه مامور پلیس - برایش استخراج داده ها کار بسیار مشکل تری خواهد بود.
همین سطح رمزگذاری پیشرفته در iOS 8نیز در دسترس قرار دارد.کاربران آندروید البته گزینه رمزگذاری تلفن ها و تبلت هایشان را از سال 2011 به این طرف در اختیار داشتند، اما روند ست آپ پیش بینی شده در آندروید اِل به گونه ای است که رمزگذاری به صورت پیشفرض روشن می شود. iOS 8 داده های روی ابزارها را به صورت اتوماتیک رمزگذاری می کند.
در همین ارتباط نیکی کریستوف، سخنگوی گوگل به روزنامه واشنگتن پست می گوید:"سه سالی است که آندروید امکان رمزگذاری را ارائه داده است و کلیدهایی که به این منظور استفاده می شوند در محیط ِ خارج از دستگاه ذخیره نمی شود و به همین خاطر هم ماموران دولتی و پلیس امکان دسترسی و رمزگشایی از اطلاعات را نخواهند داشت. بخشی از برنامه ما در زمان انتشار نسخه بعدی آندروید آنست که بصورت پیش فرض رمزگذاری را فعال کنیم ، بنابراین نیازی نیست که کاربران حتی به خودشان زحمت فعالسازی این ویژگی را بدهند".
ویژگی یاد شده مخصوصا با توجه به جو بوجود آمده پس از قضیه افشاگری های اسنودن ، مامور سابق آژانس امنیت ملی آمریکا اهمیت خاصی دارد. وی که دست به انتشار و افشای اسناد طبقه بندی شده امنیتی دولت آمریکا زده است درخواست استفاده از روش های رمزگذاری ارتقایافته را مطرح کرده است تا دولت ها و سایر آژانس های مشابه نتوانند از داده های شخصی افراد جاسوسی کنند و حال لایه امنیتی بیشتری که با آندروید ال عرضه خواهد شد گام دیگری در این مسیر است.
جوزف لورنزو هال، تکنولوژیست ارشد موسسه ای غیرانتفاعی در واشنگتن به روزنامه واشنگتن پست می گوید :"برای بسیاری از افراد، دیگر محافظت از داده های شخصی زحمتی نخواهد داشت و برای من که مدت زمان زیادی است روی مسایل مشابه کار کرده ام، این خبرِ خیلی جالبی است که امروز دو شرکت فعال در عرصه فن آوری به صورت پیش فرض قابلیت امنیتی را روی محصولات خود فعال کرده اند تا داده های موجود در ابزارهای هوشمند، تحت حفاظت سفت و سختی قراربگیرند که درستش هم همین است".
هوز مشخص نیست که چه هنگام آندروید ال با پیش فرض رمزگذاری فعال به بازارها عرضه خواهد شد و حتی نام این قابلیت را چه خواهند گذاشت. اما با توجه به زمان انتشار ابزارهای پرچمداری مانند Nexus 9که قرار است همین اکتبر باشد، پس می توان حدس زد که مدت زمان زیادی برای انتظار نمانده است.
کلمات کلیدی
اشتراک
اشتراک
0
تویت
0
+1
0
اشتراک
0
اشتراک
0
هنگامه خوش خلق
اینجانب فعالیت خود را به عنوان مترجم از سال 88 و با همکاری با انتشارات طاهریان آغاز کردم .و سپس به عنوان کارمند مترجم با شرکت های مختلفی همکاری داشته ام . در این میان لازم به ذکر است که فعالیت های اینجانب علاوه بر ترجمه کتاب (در آخرین مورد نشر آوند دانش)شامل ترجمه مقالات ، همکاری به عنوان مترجم شفاهی در دوره ها و سمینارهای مختلف و کار به عنوان مسئول مکاتبات و مکالمات خارجی شرکت توسعه اطلاعات بوده است .علاوه بر زبان انگلیسی ، آشنایی متوسط با زبان های اسپانیولی و ترکی استانبولی را نیز دارا می باشم .
حدود 15 سال قبل، زمانی که سازندگان تلفن همراه اقدام به نصب دوربین دیجیتال بر روی گوشی های تلفن همراه نمودند، جهشی کوانتومی در این فناوری اتفاق افتاد. پیش از این انقلاب گجتی، گوشی تلفن همراه صرفاً برای استفاده برای تماس ها، پیامک ها و ایمیل ها بود. اما اکنون گوشیها در تاج خود دوربینهای بسیار پرقدرتی را میزبانی می کنند. با اینحال، داشتن دوربینهای پرقدرت کافی نیست. تکمیل کننده این ابزارهای خوب، مهارت کاربر در تصویربرداری و ویرایش تصاویر است. در ادامه 10 اَپ اندرویدی را به شما معرفی می کنیم که با آنها می توانید تصاویری همانند یک حرفه ای بیاندازید. با کوی دانش همراه شوید...
ظاهراً به رخ کشیدن قابلیت های ویندوز 10 توسط مایکروسافت، تمامی ندارد. با اینکه این قابلیت هنوز هم در حال تکمیل است ولی وجود اعلانهای اندروید بر روی «مرکز عملیات» ویندوز 10 نیز بسیار وسوسه کننده است. برای دسترسی به اعلانهای گوشی همراهتان بر روی کامپیوتر می بایست اجازه برخی دسترسی ها را به کورتانا بدهید و البته حوصله و صبر کافی در برخورد با برخی باگهای احتمالی در قابلیتی که هنوز در حال تکمیل است را نیز داشته باشید! برای بررسی بیشتر با کوی دانش همراه شوید...
اگر مسافرتهای بین المللی زیادی دارید و در نواحی زمانی مختلف با رویدادهای مختلف سروکار دارید، حتماً از گوشی موبایل خود برای کمک به امور روزانه بهره می گیرید. در اینحال تغییرات زمانی می تواند برای شما یک چالش باشد. گوگل برای این موضوع هم فکر کرده و تقویمش را به امکان جالبی مجهز کرده است. از این قابلیت می توانید بدون نگرانی از اینکه هم اکنون دقیقا در کجای این کره خاکی هستید، برای مطلع شدن از رویدادهای خاص استفاده نمایید. با کوی دانش همراه شوید تا این قابلیت جدید را با هم مرور کنیم...
در یک صبح پرهیجان در سانفرانسیسکو، رویداد اپل برگزار شد و در آن قابلیتهای نسخه جدید سیستم عامل اپل معرفی گردید. در ادامه این قابلیتها را به همراه لیست گوشی هایی که قادر به استفاده از این سیستم عامل هستند به شما معرفی می کنیم. با کوی دانش همراه شوید...
بیایید نگاهی بهتر به این محصول بیاندازیم. برای بسیاری از افراد، نرم افزار پایگاه داده ی رابطه ای مثل تماشای یک نقاشی روی دیوار دلنشین بود ولی برای بسیاری از شرکتهای تجاری، پایگاه های داده، صرفاً محل انبار دیتا نیست و یک زیرساخت مهم و حیاتی برای کل عملیات می باشد. مایکروسافت در نسخه 2014 خود استارت تحلیل دیتا را زد و اکنون نیز نسخه 2016 را می توان برای 180 روز رایگان دریافت کرد. در ادامه به بررسی قابلیت های این نسخه می پردازیم. با کوی دانش همراه شوید...
در سپتامبر 2012، وقتی اپل گوشی iPhone 5 را با ضخامت 7.6 میلیمتر عرضه کرد، هیچ تولید کنندهای دارای گوشی با ضخامت کمتر از 8 میلیمتر نبود. به نظر میرسد این قضیه مبنای شروع جنبش تولید کنندگان گوشیهای هوشمند برای طراحی و ساخت دستگاههای بسیار باریک است.
نقش چرخه نادر مغناطیسی خورشید در فوران ذرات باردار عظیم از این ستاره که در تصاویر ناسا ثبت شده است
مجموعه "KODO – soul of motion" متعلق به مزدا که در استودیوی تازه تاسیس brera design district طراحی شده است، از زیبایی پویای حرکت حیوانات در حیات وحش تقلید می کند. محصولات خیره کننده این استودیو که یک دوچرخه و کاناپه می باشد ترکیبی است از فلسفه این برند خودروساز به همراه سنت طراحی اشیای چشم نوازی با قابلیت های کارکردی بالا.
نتایج پژوهشی جدید نشان داد افرادی که زودتر از موعد به دنیا آمدهاند در بزرگسالی به سمت داشتن تحصیلات پایینتر و ثروت کمتر گرایش دارند.
پرتاب، فرود و استقرار 11 ماهواره در مدار زمین از سوی شرکت اسپیس ایکس با موفقیت انجام شد